Vainglory Takım Stratejileri



Vainglory'de en önemli faktörlerden biri takım uyumudur. Eğer takım bir uyumsuzluk içerisinde ise 10. Dakikadan sonra düşebilirler. En iyi takımı nasıl kurabilirsinve nelere dikkat etmeniz gerektiğini kısaca anlatacağız. İyi bir Moba oyuncusunun bilmesi gereken kurallar vardır. Vainglory bir Taktik savaşı oyunudur.



EN İYİ 5 TAKIM 
Dirençli Takım
1. ADAGİO-RİNGO-TAKA         
2. PHİNN-GLAİVE(CP)-BLACKFEATHER

-----------------------------------------------------------
Taktik Takım
3. CATHERİNE-KRUL-SKAARF
4. ARDAN-TAKA-VOX

-----------------------------------------------------------
Suikast Takım
5.ARDAN-TAKA-RİNGO

Takımlar karşı takımlara göre tipine göre pasif kalabilir. Vainglory Hero'larının her biri eşit güçtedir. Yapmanız gereken herolarınızı en ince ayrıntılarını öğrenmenizdir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


YOL 


Yol oyuncuları Jungle oyuncularına karşı saldırıya açık oyunculardır, önceliğiniz her ne kadar minyon olsa da kendinizi korumayı da ön plana almanız gerekmektedir. Bir Ringo oyuncusunun Minyon keserken sabit kalması karşıdan gelecek saldırılara karşı büyük derecede açık olmasına neden olur. Yol oyuncuları Minyon kesmeyi iş edinmeleri kadar Jungle oyuncusuna yardıma koşmayı da bilmelidir. Her ne kadar Para ihtiyacınız olsa da Maçın ilk dakikalarında Alınan Kill rakip takımın psikolojilerine karşı bir saldırı niteliğindedir.


ORMAN

Orman oyuncuları genellikle yanında destekçisi ile gezmektedir. Oyunun ilk zamanlarında büyük ihtiyaç duyulan destekçiler 10. Dakikadan sonra Yol oyuncusunun korumasını kısa süreli ele alabilir. Orman oyunculuları Son vuruşları yapmalıdır. Destekçisi ve Kendisinin kazancı için gerekli bir unsurdur. Rakip Orman Baskını yapmak tehlikelidir. Fakat düşmanın Yol'da meşgul olduğunu biliyorsanız Rakip Ormanına Baskın gerçekleştirmeniz iyi olacaktır. Destekçilerin Stratejik noktalara mayınlar yerleştirmesi'de sizin gizliliğinizi en yüksek düzeye çıkaracaktır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

COME BACK


Come Back'ler yani Geri Dönüşler sıkça yaşanır. Bunun nedeni savaş sonu pasif Herolardır. Ozo, Koshka gibi Herolar savaş sonu pasif kalabilir. Bu Herolar Suikastçi herolardır. Bu gibi takımların seri bir şekilde rakip kulelerini yıkıp rakip takımın Gelişmesini beklemeden savaşı kazanmaktır. Diğer en önemli unsur ise Telef olmamaktır. Telef olursanız Rakip minyonları güçlenecek ve Bir kulenizi kaybedeceksiniz. Savaşın ilk dakikalarında Suikast takımları Rakip takımı Telef etmeleri savaşı kendilerine çeker fakat bu seriyi bozmak karşı  takımın güçlenmesi sizi terletecektir. 










500 GB TAŞINABİLİR HDD ( TELEFON UYUMLU) KAZANMAK İÇİN ÇOK YAKINDA Kİ TAKIM SAVAŞLARINA HAZIRLAN. BİZİ TAKİP ET  VE YARIŞMAYI BEKLE.

NOT: SAVAŞ İÇİN EN AZ GÜVENİLİR TEHDİT KADEMESİ GEREKİR. TAKIMINI ŞİMDİDEN HAZIRLA. TOPLAM 6 OYUNCU TOPLA.

Yorumlar

  1. takım kayıdımızı gönderdik web bey geri donus bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa sürede size arkadaşlarımız dönüş yapacaktır Zeki bey.

      Sil
  2. Merhaba web bey Clash of Clans taş etkinliği tekrar ne zaman olacak ve logo etkinliği aktif midir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://webdedunyan.blogspot.com/p/etkinlikler.html sayfasını takipte kalın. Logo etkinliği henüz başlamış değil.

      Sil
  3. Sayin web bey 41 tl google play odulu nasil vereceksiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ziya Bey. Ödemeler Google Play Kod ile verilecektir. Daha fazla bilgi için https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiM9uL4j4_NAhWODBoKHbGNBnkQFggsMAE&url=https%3A%2F%2Fsupport.google.com%2Fgoogleplay%2Fanswer%2F3422659%3Fhl%3Den&usg=AFQjCNHJphunj79B7KZsinXI9j4OsdJIKA&sig2=kw6uoEruXK5zqcl-mleZBA&bvm=bv.123664746,d.bGs ziyaret edin.

      Sil
  4. Fan art ne zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fan art ve benzeri etkinlikler için Etkinlikler sayfasını kullanın. Bizden bildirim almak için abone olmayı unutma.

      Sil

Yorum Gönder