Vainglory Bilgisayardan Nasıl Oynanır?





Vainglory'i Telefonda ki gibi akışında oynamak artık mümkün! Vainglory Bilgisayardan oynamak biraz sıkıntılıydı. Fakat bunu aştık! Vainglory'i telefonda ki gibi akışında oynamak için bir kaç basit adım var!

04.09.2017 - Büyük yenilik!

Vainglory bilgisayardan harika performans'da oynamak için öncelikle Remis OS indirmeniz gerek. Bu adresten Remix OS'u indirin. Daha sonra indirdiğiniz Zip dosyasıyla birlikte Remix OS yükleme dosyası olacaktır. Bu program ile Remix OS'u Bilgisayarınızın Hard Diskine ( Bilgisayar açılırken Windows ya da Remix OS başlat diye bir seçenek mevcut olur) ya da USB diskte yükleme seçenekleri çıkar. İkisinden birini seçip yüklemeyi başlatın. Daha sonra Remix OS'u kurduktan sonra Android Bilgisayarınız olacak. Windows gibi harika ve hızlı. Bundan sonra Vainglory' Bilgisayarınıza yükleyip Telefonda ki gibi yüksek performansta oynayabilirsiniz.

Yeni Güncelleme 30.11.2016

Aşağıda anlatılan program çalışabilirliğini yitirdiğinden bu gün sizlere farklı bir program önereceğiz. Leapdroid' İ Yükleyerek Bilgisayardan oynamaya devam edebilirsiniz. Program hakkında sorusu olan aşağıya yazıp öğrenebilir.



Vainglory oyunu her ne kadar Mobil Moba oyunları arasında en sevilen ve en beğenilen olsa da Bilgisayardan da oynamak için çeşitli sebebler var. Bunların arasında en yüksek olan ise Sarj problemi. Bu yüzden Vainglory en akıcı Hangi program ile Nasıl bilgisayarda oynanır sorusunu cevapladık.


1. ADIM (Gerekli Programı edinme)

Droid4X'i Buraya Tıklayarak indiriyoruz.

-İndirilen Programı açarak yüklenmesini bekliyoruz. İnternet hızına göre kurulum süresi değişebilir. Ortalama 15 Dakika'da kurulur.

-Kurulum tamamlandı mı? O zaman oyuna!


2.ADIM (Kurulum)

Kurulum bittiğine göre oyunun kurulumuna geçelim, oldukça basit.. Klasik Android Tarzı!


 Ana ekrandan Play Store Gidiyoruz.





Oyun kurulu olduğu için güncelle diyor. Siz sadece Kur'a tıklatıp indirilmesini bekleyin.


Oyun indirildi! Tamam şimdi oyuna girerek Klasik yükleme ekranında bekle... Kurulum tamamladığında oyundasın.

3. ADIM (Kontroller)

Şimdi en önemli nokta olan Kontroller konusu, öyle fare ile skillerin üstüne gidip gelmek mi? Berbat! Ama merak etme bu kontroller sayesinde Telefondaki kadar olmasa da rahat edeceksin.


Oyunumuz açıkken Kırmızı çizgi ile içine aldığım simgeye tıklıyoruz.


Bu sayfa ile karşılaşacaksınız.

 -Kırmızı çizgi ile çizilen yerler skiller ve kısayollar. Bunlara tuş atamak için Fare ile üstüne tıklıyorz ve bir Daire açılıyor ve Tetiklemesini istediğiniz tuşa tıklıyorsunuz. Ve tuş atandı! Bu şekilde tuşları atayabilirsiniz. Öneri atamalar en rahat olarak resimde ki gibidir.

-Mavi çizgi ile içine aldığınız kısım ise Kontrolleri açıp kapatmanıza yarayacaktır. Maç bittiğinde Kontrolleri kapatarak sohbet edebilirsiniz. ( Kontroller açıkken harfler yazılmaz).

-Siyah çizgi ile çizilen yer ise kaydetmeye yarayacaktır. Yaptığınız atamaları bu tuş ile kaydedeceksiniz. Kaydettikten sonra oyuna devam edin.


Artık Vainglory'i Bilgisayarda oynaya bilirsin! Hey biz geliştiricilere sende yardım etmek ister misin? Sitemizde senin ilgini çekebilecek şeyler olabilir. Ha birde sana önerdiğim şu 2 konuda gerçekten ilgini çekecekmiş gibi duruyor;

-Vainglory Taka En İyi Dizilim

-Vainglory Android Sorunları Ve Çözümleri

Çok Yakında Web Oyuncu geliyor! Bir bir birinden  ilginç oyun içerikleri ve etkinlikler. Bizi takipte kal!



Yorumlar