Clash Of Clans Güvenlik Değişikliği Hakkında Herşey!

 Clash Of Clans Güvenlik Değişikliği Hakkında Herşey!



Geçtiğimiz günlerde SUPERCELL'ın yeni getirdiği Adil oyun düzenlemeleri hakkında bir kaç bilgi verdi. Fakat önceden Bot, Mod kullanan oyuncuların Banlandığı resmen görüldü. Bir önce ki makalemizde yazdığımız bilgide aslında biz bu bilgiyi vermiştik. Clash of Clans Ana Bina 11 Güncellemesi ile oyunun içerisine güvenlik yamasının yapıştırıldığını fark ettik. Yani Clash of Clans Bot ve Mod kullananların bir kısımını Adil Oyun düzenlemesinin hemen ardından Banladı. Fakat Süresiz Ban olmaması şaşırttı. Bunun nedi ise SUPERCELL'in Adil Oyun düzenlemesini yayınladıktan sonra kullananlar için sınırsız ban vereceğini açıklamıştı. Yani önceden kullanıp SUPERCELL'in Entegre güvenlik yamasına yakalanan arkadaşlar süreli olarak banlandı.

MOD NASIL ANLAŞILIYOR?

Modlar 3. Parti uygulamanın Clash of Clans'a klonladığı dosya sayesinde belli oluyor. Clash of Clans açılırken dosyalar taranıyor ve Mod dosyasını gören yazılım otomatik olarak SUPERCELL serverlarına '' KULLANDIĞINIZ CİHAZI, GMAİL ADRESİNİ, HESAP ADINIZI, BULUNDUĞUNUZ KLANIN'' bilgilerin gönderiyor bu sayede ortaya çıkıyor ve banlanıyorsunuz.


BOT NASIL ANLAŞILIYOR?

Botlar Clash of Clans'ın içine herhangi bir dosya aktarımı yapmadığından dolayı Bot kullananlar şanslı. Fakat eğer sizi Botun yapmış olduğu saldırıyı saldırı yiyen kişi fark eder ve bildirirse ban yenir. Diğer şekilde ise SUPERCELL'in gözüne saçma saldırınız takılırsa ban yeme şansınız olabilir.




Bahsettiğimiz güvenlik yazımıza gitmek istiyorsanız yeşil butona basınız Güvenlik Gönderisi Yazısını Gör > [alert title="Bilgilendirme" icon="info-circle"] Lütfen dikkat! Gönderide herhangi bir Hilleye teşbih bulunmamaktadır! En güzel eğlence bileğinin hakkıyla oynanan oyundan çıkar! [/alert]

Yorumlar