Clash of Clans yeni güncellemede gelebilecek 10 yenilik!



Clash of Clans'da yeni güncelleme için ekipler elleri sıvamıştır belkide! Acaba yeni güncelleme ile geliştiriciler bu sefer ne yapacak? Bazılarınız '' Hiç ellemesinler '' derken Bazılarınız ise yenilik istediğini biliyoruz. Sizlere SUPERCELL ekibinin gözüne batan ve yapabilecekleri büyük değişiklikleri sırasıyla yazdık ve aydınlattık bakalım neler varmış!

1-Savaş sonu yeşil taşı.

Klan savaşlarını kazandınız fakat beklemekten bıktınız değil mi?  SUPERCELL bu olaya pekte kör bakmıyor. Kurallar ise şöyle;

10 oyunculu savaşa göre değerlendirilirmiştir.

/Savaşın bitmesine 2 Saat kala aktif olacak

Savaşta ki yıldızlar 30 ise kişi başı 1 Taş

Savaşta ki yıldızlar 29 ise kişi başı 5 Taş

Savaşta ki yıldızlar 28 ise 10 Taş

Savaşta ki yıldızlar 27 ise 15 Taş /



2-Kasadan istediğimi almak istiyorum!
Sizce bu nasıl olurdu? Clasher hayranın yaptığı bir çalışma, fakat hiçte abartılı değil. SUPERCELL bunu değerlendireceğine emin gibiyiz.










3-Yeni liderlik pozisyonları

Klanda ki Lider, Yardımcı Lider ve Büyük yerine başka bir pozisyon istermiydiniz?
İşte gelebilecek yeni pozisyonlar!

-Başkan Lider

( Liderin yaptıklarına sahip, sadece 3 Kişiye verilebilecek pozisyondur. Klan savaşı başlatabilir, savaş kalelerine savaşta olmasa bile bağışta bulunabilir, bağış yapanları gözlemleye bilir, Klan bilgilerinde değişiklik yapabilir)

-Yüzbaşı

(Klanda sadece 10 üyeye verilebilecek pozisyondur, Lider, Başkan lider, Yardımcı lider hariç diğer oyuncuları klandan atabilir, Klan savaşı başlatabilir, Klan bilgilerini düzenleye bilir, klana oyuncu kabul edebilir, savaş kalelerine bağış yapanları gözlemleyebilir)


-Elder

(Onlar Büyük pozisyonun bir üstü gibidir, Klana sadece YENİ girenleri atabilir.)
Not:Büyük klandan kimseyi atamaz atma yetkisi kalkar.


4-Savaşan askerler geri gelsin!

Savaşan askerlerimiz geri gelmesi aslında yapıla bilecek en güzel yeniliklerden biri gibi duruyor. Bazı klan savaşları oluyor ki '' KANKA BİR SAVAŞ DAHA YAPARDIN O ASKERLERLE'' diyen arkadaşlarınız oluyor değil mi? Bakalım Clash yorumcuları bu konu hakkında ne düşünmüş!

( Klan savaşlarında 3 yıldız alan oyuncunun askerlerinin %80'i iade edilecek, %50 ile 2 Yıldız alan oyuncuların %40 askeri iade edilecek %50 1 Yıldız alan oyuncuların askerleri %15 iade edilecek)

5-Kardeş Klan!

Kardeş klan denince ne olduğunu hemen hemen anlamışsınızdır. Bu yeniliğin gelmesi imkansız değil. SUPERCELL'in gözüne batan bir istek olduğu kesin. Bakalım gelse beğenebileceğiniz bir güncelleme olur mu?

-Kardeş klan en fazla 1 Adet edinilebilir
-Klandan klana aktarma çok basittir
-2 Klan oyuncuları biri biri savaşlarına katılabilir
-Ortak bağış yapabilirler


6-Duvarlara inşaatçı ne gerek!

Artık sizde bu saçmalığa bir son vermek için SUPERCELL desteğe yazmış olabilirsiniz de, fakat SUPERCELL'in takvimlerine eklemedi de diyemeyiz. Yeni güncelleme ile değişikliğe uğrayacak bir özellik ise bu Duvar yükseltmesinde İnşaatçıya ihtiyaç duyulmaması.  Umarım SUPERCELL clasher'larını bu konuda sevindirir.

7- 12 SEVİYE KLAN

Seviyesini tamamen bitirmiş klanların ağzından çıkan tek kelime yeni seviye klan'dır beklenenler arasında en çok tahmin edilen yenilik ise bu olsa gerek.

8-Arkadaşına saldır!

Herkesin istediği bir yenilik ise bu gece kalkıp arkadaşına saldırmak, fakat SUPERCELL bu isteği Bilerek Depo dışarı bırakıp arkadaşının saldırmasını sağlanmasın diye engellemiş olsa gerek. Fakat SUPERCELL arkadaşına saldırma yeniliğini getirirse nasıl yapar?

-Günde 1 arkadaşa saldırılabilir.
-Arkadaşından herhangi bir Ganimet elde edilemez.
Arkadaşından herhangi bir Yıldız elde edilemez.

9- Klan bankası!

Eminim bu yenilik hiçte kötü bir fikir değil! Artık ne kadar çok oyunculu savaş başlatırsanız o kadar iyi! :)

(1 Aylık süre içerisinde savaşlardan toplanan ganimet Klanda birikir ve Lig sonunda ise Klanda bulunan ilk 3. Kişi arasında  %80'i geri kalan 20'si ise diğer oyunculara dağıtılır.)

10- Kendi Hastag'ını oluştur!

Artık o saçma rakamlardan bıktınız mı? Bizde ekibimizce öyle düşünüyoruz. Kendi özgür hastag'ını yeni güncelleme ile değişemeyeceğimizi bilemeyiz :)


Not- Eğer yazı ilginizi çektiyse FORUM sayfamıza girerek bu konu hakkında yorumlarınızı ve tartışmalarını yapabilirsiniz. Forum için Buraya Tıklayın


Yorumlar